Cautare

4249 de rezultate pentru "andrei stanescu posta romana" (2.81 secunde)
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
Andrei Zahariuc de la Goana Point, din Iasi, este prezent cu un stand cu bratari din piele, la targul Piata Taraneasca si Mesteresti, organizat in curtea MTR. ... Am si bratari personalizate cu mesaje, in limba engleza sau limba romana, precum Speranta ancoreaza sufletul, mesaje motivationale sau religioase:
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Luca Andrei Iclodean, in varsta de 23 de ani, se numara printre cei 527 de oameni raniti in atacul armat din Las Vegas, in care 59 de persoane au fost ucise.
Contracandidatul sau a fost çnalt Prea Sfintitul Andrei Andreicut arhiepiscopul de Alba Iulia. De fapt, ieri s-au infruntat cele doua curente din Biserica Ortodoxa Romana:
Andrei Chiliman:
Dr.Andrei Bodiu, scriitor; ... Dr.Andrei Muraru, Universitatea ' Al. ... Cornel Apostol Stanescu, fost Director General al Nvațamantului SUperior si Cercetarii, Ministerul Educației;
Presedinte - Victor Ponta, Presedinte de onoare - Ion Iliescu, Presedinte executiv - Liviu Dragnea, Presedinte Consiliul National (CN) - functie detinuta de Adrian Nastase, pentru care nu se fac alegeri, Secretar general - Andrei Dolineaschi (functie care, potrivit modificarilor la Statut ce vor fi adoptate la Congres, va fi una numita, validata de CExN la propunerea presedintelui partidului si remunerata) La functia de presedinte al PSD si-a mai inregistrat candidatura si Andrei Alexandru, membru de partid la filiala PSD Sector 2, care a mai candidat la aceasta pozitie si la Congresul din 2010.
Andrei Alexandru, fost consilier al lui Nicolae Vacaroiu, isi depusese si el candidatura, dar aceasta nu apare ca validata in lista de candidati remisa, vineri, oficial de catre PSD. ... De asemenea, pentru regiunea Sud-Vest, candideaza doar Paul Stanescu - presedintele CJ Olt.
Cu o multime de tineri infiltrati in echipa de start, pe langa veteranii Catalin Munteanu sau Andrei Cristea, Dinamo s-a vazut dominata de formatia poloneza inca din startul intalnirii.
In definitiv, ar trebui sa ne intre in cap ce a spus, cum altfel?, tot un poet, Nichita Stanescu:
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un articol intitulat:
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Lovitura de stat de la 30 decembrie 1947 (numita in istoriografia comunista si Proclamarea Republicii Populare Romane, Ziua Republicii sau abdicarea Regelui) reprezinta actiunea ilegala, de forta, petrecuta in perioada 30 decembrie 1947 - 3 ianuarie 1948 prin care comunistii romani, sprijiniti de ocupantii militari sovietici, au impus Regelui Mihai, prin santaj si amenintare, semnarea unui act de abdicare, au proclamat Republica Populara Romana (prin incalcarea Constitutiei in vigoare la acea data) si au silit Familia Regala sa paraseasca tara intr-un exil fortat care a durat pana in anul 1997.
a1) dividendele primite de o persoana juridica romana de la o filiala a sa situata intr-un stat-membru, daca persoana juridica romana indeplineste urmatoarele conditii: ... a2) dividendele primite de o persoana juridica romana prin intermediul sediului sau permanent, situat intr-un stat-membru, in aceleasi conditii ca mai sus;
Doar 200 de titluri digitale in librariile de in Romania Piata de carti digitale in limba romana e in perioada de pionierat. ... Ce-i drept, nici carti digitale in limba romana nu prea sunt.
Fruntasii transilvaneni au procurat o tipografie cu litere latine si astfel au infiintat la Chisinau ziarul Adevarul (Transilvania) (un organ de propaganda pentru unirea politica a tuturor romanilor), au tiparit abecedare si carti in limba romana.
Daca ne uitam prin istoriile romane contestate de istoriografia romana, care povestesc despre retragerea aureliana, in urma careia s-au infiintat doua provincii sud-dunarene cu numele Dacia, ne apropiem de regiunea indicata de Kekaumenos la originea vlahilor.
In alta ordine de idei, 20 de deputati moldoveni trebuie sa renunte la cetatenia romana.
google-analytics.com